Et frisk mix af rosevin og hyldeblomst
økologisk dyrket, Italien Økologisk Prosecco med en ren duft typiske Prosecco-noter af akacieblomst. Smagen fyldig og frugtagtig med nuancer af grønne æbler og marcipan.
Passer til fed fisk, hummer og skaldyr samt oste.
Dom Perignon årgangschampagnen er uden tvivl den mest berømte af alle Cuvée de Prestige champagner. Dom Perignon Vintage er huset Möet & Chandons agskib og fremstilles i dag – afhængig af årgangen – på 60% Chardonnay-druer og 40% Pinot Noir-druer..
Fyldig smag af frisk frugt, blomster og brioche. Lys gylden med grønne nuancer. Vinholdig med et strejf af drue- og limeblomst. Delikat og afbalanceret med en blød og harmonisk afrunding.
Klar, flot og festlig figur. Cava med fornemmelse af citron, honning toast og måske mest af alt imponerende flotte og integrerede bobler.
Fyldig, let fadlagret vin med nuancer af fersken, abrikos og ananas.
Passer til stjerneskud, lyst fjerkræ, skaldyr samt røget fisk.
Chablis i smuk, lys, lidt gylden forklædning. En mundrensende, mineralsk, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og salte oste.
Passer til fisk, lyst fjerkræ og stjerneskud.
Tydelige frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt, som udvikler sig til nogle mere florale noter, men et pikant vanille-præg.
Passer til fisk, skaldyr og lyst fjerkræ.
Frisk og elegant tør smag af meget modne frugter, såsom abrikos og blommer.
Passer til ost, fed fisk, lyst fjerkræ, sushi og asiatisk mad.
Livlig og frisk Chardonnay med saftig strejf af Californisk sol. Vinen byder på noter af tropisk frugt og en let og forfriskende smag.
Riesling med bouquet af grønne æbler, ferskner og citrus. Smagen er frisk og sprød.
Passer til ost, fisk, lyst fjerkræ, mad med citrus og skaldyr.
Klassisk Pinot Grigio med aromatisk og forfriskende bouquet. Smagen er delikat, frugtrig med pæn fylde og god længde.
Passer til fisk, skaldyr lystfjerkræ og stjerneskud.
Indsmigrende nydelse i skøn harmoni mellem frugtsyre og sødme. Vinen byder på komplekse, orale noter med en fin underliggende mineralitet.
Passer til fisk, salater, vegatarretter og lyst fjerkræ.
Frisk og frugtrig rosévin – blød og rund med intens aroma af bær.
Passer til fed fisk, lyst fjerkræ, vegetar retter samt apertif.
The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin til de glade tyvere. En funklende postpandemivin til lykkelige stunder i morsomt selskab.
Fyldig, blød vin med brombær og vanille i smagen.
Passer til mørkt fjerkræ, okse, grill og barbeque.
Usædvanlig flot Beaujolais, der endda har potentiale til at udvikle sig over nogle år. Men som naturligvis kan nydes kølig, ung og frisk.
Passer til ost, lyst og mørkt fjerkræ, kalvekød. Kan nydes afkølet til fisk.
Dyb og ekstrem flot vin. Blød og nænsom i stilen, mellemfyldig og frugtig, også alligevel med en vis kraft over sig.
Passer til allround, steak, fjerkræ, ost
Klassisk Ripasso – fyldig, moden, varm med et strejf af mandel i eftersmagen. DEN LILLE AMARONE…
Passer til lam, mørkt fjerkræ samt flødebasseret retter og oksekød.
Tør og kraftig Amarone med en blød og let behagelig bitter eftersmag.
Passer til store bøffer, samt diverse oksekød og italienske oste
Uimodståelig smuk og gennemført vin. Fyldig og rig på klassisk Sangiovese-frugt med dybde og tannin-struktur.
Passer til steak, italiensk mad, fjerkræ og oste.
Varm bouquet af blomme, en fyldig, blød og frugtrig smag af blomme, brombær og flot udblødte tanniner.
Passer til oste, kalvekød, oksekød samt lam.
Amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanilje.
Passer til store bøffer og barbeque.
Klassisk Oregon Pinot Noir med bløde og behagelige noter af bær og appelsinskræl. En lækker og frugtrig vin.
Passer til oksekød, salater og oste.
Kompleks, elegant og fyldig vin med kirsebær, blomme og vanille og fine undertoner af mynte og violer.
Med Coppolas Rosso & Bianco får du en livlig og kraftig Caber-net med strejf af sorte kirsebær og vanilje, der skaber glæde hos gæster med hang til amerikansk intensitet og smag
Økologisk sød dessertvin, der på fornem vis demonstrerer Tokaj-regionens overlegne evner til at skabe dessertvin i verdensklasse.
Kraftfuld, cremet smag med påmindelser om figner, rosiner og vanille. Lang, rank og forfriskende eftersmag.
Økologisk alkoholfri Riesling. Fri for alkohol, men fuld af smag og alle de dejlige duftnoter fra druen.
Smagsfyldt, økologisk Merlot/Shiraz, der er 100% befriet for alkohol. Stilen er ung, fyldig og frugtrig, og noterne af brombær og syrlige kirsebær fylder næsen sammen med et strejf af karamel. God ledsager til rødt kød og fjerkræ.
Se vinsortsortimentet i vores flotte showroom. Fantastisk store vine fra Kjær Sommerfeldt.
Så længe lager haves
Meget afstemt og afbalanceret vin, som udfolder masser af koncentreret aroma så som honning, kaprifolium, hvide stenfrugter og hvide blomster. Ret fyldig vin, powerfuld og lettere fedmefuld i al sin burgundiske stil.
En meget karakterfuld og sjælden vin af druen Viognier med eksotiske nuancer og potent volumen.
Livlig og frisk Chardonnay med saftige strejf af Californisk sol. Vinen byder på noter af tropisk frugt og en let og forfri-skende smag.
Med Coppolas Rosso & Bianco får du en livlig og kraftig Caber-net med strejf af sorte kirsebær og vanilje, der vil skabe glæde hos gæster med hang til amerikansk intensitet og smag.
Château Pedesclaux er en klassisk Pauillac; solbær, læder og chokolade i duften. Smagen er medium fyldig med en fin struktur mellem frugt og tannin.
Fyldig og på sin egen måde en lidt fedmefuld vin, som i sit udtryk er typisk for Pommard: maskulin, dyb, meget aromatisk og med et stort potentiale og lang levetid.
Dyb i farven, en multifacetteret symfoni af bær og bouquet udenlukkende af rød frugt, tannin, struktur og lang, vedvarende eftersmag.
Vinen dufter af violer og skovbund og har en meget harmonisk og frugtig smag.
Dyb, næsten sort i farven. God sødme og duft med toner af solbær, lakrids, cigaræske og egetræ. Smagen er fyldig og intens med stor balance og ere lag af nuancer i eftersmagen.
Intens og velsmagende med en friskhed som giver vinen en behagelig kant.
Passer til Steak on a Stone og oste.
I caféen og restauranten tilbydes klassiske caféretter garneret med kokkens egen inspiration, der giver maden det sidste pift. I det hele taget er der – både når det gælder diverse buffeter og menukortet i øvrigt – hele vejen igennem tale om inspirerende mad af højeste kvalitet.
Forbehold for køkkenets åbningstider.
Specielle dage/Helligdage – Ring venligst for oplysning.
OBS: Udenfor sæsonen kan der være lukket i nogle hverdage – Ring for oplysning.
CVR: 45136744
© 2025 | Restaurant Søborg | Privatlivspolitik | Sitemap