Book et bord

Om os

Restaurant Søborg

Café og restaurant

I caféen og restauranten tilbydes klassiske caféretter garneret med kokkens egen inspiration, der giver maden det sidste pift. I det hele taget er der – både når det gælder diverse buffeter og menukortet i øvrigt – hele vejen igennem tale om inspirerende mad af højeste kvalitet.

Kvalitetsvine fra hele verden står klar til at blive proppet op, så et glas lifligt vin kan være den perfekte ledsager til den gode, spændende og velsmagende mad. – Velkommen på Restaurant Søborg – Løkkens nye stilfulde restaurant, café og steakhouse.

Steakhouse

Hereford kvæg er kerneråvaren i restaurantens steakhouse, der giver mindelser om frugtbare dale, regnskove og tropisk klima. Det lækre og møre kød, der serveres på Restaurant Søborg, kommer da også fra kvæg, der har tilbragt mindst 24 måneder på saftige pampassletter.

Aflæg derfor Restaurant Søborgs steakhouse et besøg og smag på Argentina – herfra kommer nemlig det mest møre og smagfulde oksekød, der findes i hele verden. Og du kan som sagt selv få lov at stege kødet færdigt på en sten.

Arrangementer

Hos Restaurant Søborg i Løkken har du rig mulighed for at fejre en lang række forskellige begivenheder. Ønsker du at invitere familien, vennerne eller kollegaerne ud at spise delikat og velsmagende mad lavet af de bedste råvarer, er der rig mulighed for at afholde jeres arrangement på Restaurant Søborg i Løkken.

Vi tager os gerne af madlavningen til netop dit arrangement – og sørger naturligvis for at sammensætte en attraktiv menu, som tager afsæt i netop jeres konkrete ønsker og behov.

Kontakt os her