restaurantsoeborg.dk

Menukort

 

Menukort

I forbindelsen med udvidelsen af de bygningsmæssige rammer kan Restaurant Søborg nu også bl.a. byde på et opgraderet menukort med a-la-carte retter. Populære folkeretter som stegt flæsk med persillesovs og smørstegte rødspætter er naturligvis et par af de mange muligheder, men også specialiteter som Steak on a Stone, hvor kunden selv steger sin store og møre Hereford bøf færdig på den finske fedtsten er et tilløbsstykke. Det samme gælder den legendariske amerikansk/mexicanske buffet med bl.a. spareribs, helstegt oksefilet, hot wings  og chili Con Polo. Hertil et godt glas vin eller en kølig skummende nyskænket fadøl fra den nye store og indbydende bar. Restaurant Søborgs mange specialiteter er alle sammen en oplevelse for både gane og sind.

Der er derfor ikke uden grund, at der har været og er run på pladserne i det udvidede serveringsareal. Således har Restaurant Søborgs køkken også kreeret årstidens menu, lige fra en påskemenu over en forårsmenu, en sommermenu til en sensommermenu samt naturligvis også en vintermenu.

Klik på billedet til højre for at se det fulde menukort

Du kan også se vores vinmenu her